COMPANYIA

logo artgila.jpg

La Companyia escènica ARTGILA surgèix l'any 2018 amb l'objectiu de crear espectacles per a públic familiar, on els nens portin els pares al teatre i els pares hi portin els nens. Moldegem temes tabú, i els hi donem la volta a través de l'art escènic amb molta cura i naturalitat.

 

Sóm 4 dones que venim de diferents ámbits amb una mateixa inquietud, donar veu a fets o situacions silenciades.

QUI SOM

 

 

MERCÈ LLORENS

Fa més de 20 anys que em dedico al món de la interpretació. Directora del curtmetratge Animal, jurat de diversos festivals nacionals i  internacionals, i un llarg etcètera construeixen la meva carrera professional.

Ara, com a mare, tècnica en Educació Infantil i artista, em llenço a l'aventura de crear espectacles infantils on les emocions      són l'eix central, per poder explicar fets intrínsecs de la vida i la humanitat, i fer-los arribar a les més petites i els més petits per tal d'anar-los comprenent des del cor.

AINA PUIG

Des de la infància m'envolto de música i ha acabat sent una eina d’expressió molt important en el meu dia a dia. Titulada en Grau elemental de Llenguatge Musical i de Flauta Travessera a l’escola de música “Pausa”, he format part de diverses formacions musicals, i el 2014 estreno l’espectacle de circ “La Circocleta” amb la companyia “SonrieXnariceS”, on porto a terme la música en directe amb l’acordió i la flauta travessera. Amb aquest espectacle recorrem diversos llocs de Catalunya i França, com ara el Festival d’Aurillac

 

A l'Erugueta i la Papallona , escenifico la guardiana del bosc, a través de la música narro la història, creant melodies en directe amb l’ajuda de diversos instruments i d’una loop-station. 

 

 

ISABEL PLA TEIXIDOR

Productora i intèrpret.

Formada com a ballarina a Barcelona, Nova York i Itàlia, l’hem pogut veure ballant i actuant a sales com el Teatre Nacional de Barcelona en l’obra “Daurrodó” i en altres escenaris de Catalunya i Itàlia. També ha participat com a intèrpret i ballarina en curtmetratges, videoclips i altres animacions. A més fa anys que gaudeix de compartir el que és la seva passió amb els més menuts, ensenyant dansa a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, a les escoles bressol i a Santa Maria de Palautordera.

 

A L’Erugueta i la Papallona és l’encarregada de dibuixar i expressar el recorregut dels personatges de l’obra amb força, consciència i delicadeza.

 

 

NEUS MILLÁN

Mestra, pedagoga i mare. Fa 13 anys que em dedico a l'educació facilitant activitats d'educació formal i no formal. He treballat com a mestra d'educació infantil, primària i secundària i paral.lelament m'he format com a pedagoga, eina que utilitzo per elaborar i conduir diferents projectes educatius. Sóc la pedagoga d'aquest preciós projecte i acompanyo des del respecte i la professionalitat les reflexions que es donen en els infants al voltant del cicle de la vida. La meva figura en aquest projecte és acompanyar de forma serena, amb delicadesa, respecte i responsabilitat tot el que es doni en les criatures al voltant de les seves reflexions sobre la vida i la mort.